avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de apel respinge recursul formulat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de apel respinge recursul formulat in retrocedarea unui teren si cladirea aferenta ca nefondat

Buna ziua.
C.A respinge recursul ca nefondat - o nedreptate strigatoare oriunde, dar fara parcurgerea tuturor pasilor din tara nu ma pot adresa CEDO
Conform carui articol din CPC folosesc ce formular pentru recurs la I.C.C.J sau ma adresez direct acesteia?
Cel mai recent răspuns: SIE , utilizator 10:57, 28 Ianuarie 2014
Daca recursul a fost judecat de o curte de apel nu mai aveti alta cale de atac la ICCJ,O hotarare pronuntata in recurs nu poate fi atacata cu recurs.
Prin urmare aveti parcurse toate etapele pentru a va putea adresa la CEDO. Atentie decizia Curtii nu se comunica decat la cerere.
Bafta
Buna!
Dar pana la CEDO nu mai sunt si cai extraordinare de atac in tara? Nu de alta, dar n-as vrea sa ma trezesc ca-mi refuza dosarul,
O zi buna! ca nu am atacat pe toate fronturile justitia romanasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie irevocabila stanceni stanceni Buna ziua Intr-o cauza avand ca obiect pretentii am castigat in prima instanta, insa paratul a facut recurs, sentinta casata si trimisa spre rejudecare, iar ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)