avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... atacare decizie irevocabila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

atacare decizie irevocabila

Buna ziua

Intr-o cauza avand ca obiect pretentii am castigat in prima instanta, insa paratul a facut recurs, sentinta casata si trimisa spre rejudecare, iar decizia emisa de tribunalul comercial a fost de respingere a cererii de chemare in judecata ca nefondata, precum si obligarea mea la plata unor cheltuieli de judecata.

Va rog sa-mi spuneti ce mai pot face in aceasta situatie.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 14:33, 31 August 2010
exista cai extraordinare de atac, dar ptr. motive extrem de limitate; puteti introduce si plangere la CEDO, dar...
avocat Cristina Popescu
Puteti face recurs la ICCJ Bucuresti.
Si care este temeiul legal pentru care se poate face recurs la ICCJ impotriva unei hotarari IREVOCABILE? #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul recurs liviu_dan liviu_dan Am facut recurs la Curtea de Apel si mi s-a respins ca nefondat. Unde si cum mai pot face recurs dupa raspunsul dat de Curtea de Apel? (vezi toată discuția)
Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel respinge recursul formulat in retrocedarea unui teren si cladirea aferenta ca nefondat SIE SIE Buna ziua. C.A respinge recursul ca nefondat - o nedreptate strigatoare oriunde, dar fara parcurgerea tuturor pasilor din tara nu ma pot adresa CEDO Conform ... (vezi toată discuția)