avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal

buna
sant administrator la o societate. astazi am aflat ca am cazier fiscal si ca societatea care o administrez nu mai poate fi platitoare de tva .
se poate daca sunt asociat cu 5 la suta intr-o alta societate care a intrat in insolventa sa ma afecteze cu in bunul mers al societati pe care o administrez?.Mentionez ca societatea care se afla in insolventa(faliment)are ceva datori la stat .10000 ron.
cu stima
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 22:57, 27 Ianuarie 2014
Buna seara,

La societatea pe care o doriti platitoare de TVA faceti urmatorii pasi:

1. Majorare capital social: sotul/sotia/mama/tata/copilul intra ca nou asociat in firma prin majorare de capital;
2. Cesiune parti sociale: ii cesionati partile sociale noului asociat;
3. Depuneti actele pentru a deveni platitor de TVA si asteptati pana primiti decizia
4. Majorare capital social: majorati capitalul social si intrati din nou in firma
5. Cesiune parti sociale: persoana de la punctul 1 va cesioneaza partile sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune si majorare capital social cu aport popescu_car popescu_car Am mare nevoie de ajutor. Am asociat unic care iese si intra altul tot ca asociat unic care pe langa capitalul social de 200 ron vrea sa aduca un utilaj de ... (vezi toată discuția)
Vanzare s.r.l. cu datorii marius d marius d sunt asociat unic si administrator unic al srl-ului care are datorii la stat -tva, cas, etc 1. pot sa vand srl-ul la persoana fizica ?( cesiune toate partile ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)