avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum pot afla daca o anume idee a fost sau nu patentata?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum pot afla daca o anume idee a fost sau nu patentata?

sa spunem ca am descoperit ceva nou.cum aflu daca acel ceva a fost sau nu patentat
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:18, 29 Ianuarie 2014
Solicitati informatii la OSIM - Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci

[ link extern ]
e un pic prea complicat.speram la o varianta mai simpla
Intrebati la SRI sau SIE.;)

Cum credeti ca puteti afla astfel de informatii in alt mod decat de la autoritatea care gestioneaza patentele/marcile/brevetele?
corect.dar totusi speram la un site sau un fel de arhiva ceva mai usor de accesat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare inregistrare inventie ARKzad ARKzad cum si unde poate fi inregistrata o inventie sau descoperire (vezi toată discuția)
Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Osim - rețete clătite leader.olt.florentinac leader.olt.florentinac Buna seara, Doresc sa deschid un stand unde se fac clatite. Am gasit niste retete foarte gustoase la altcineva :) . Firma respectiva are numele inregistrat la ... (vezi toată discuția)