avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Receptionare mobilier produs in regie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Receptionare mobilier produs in regie proprie

Buna ziua

Am realizat in regie proprie mobilier pentru un punct de lucru. Am cumparat materialele necesare carora le-am intocmit bon de consum.
Puteti sa-mi spuneti cum receptionez obiecrul de inventar ? Mai sunt necesare alte documente ?

cu stima,

Alte discuții în legătură

Nota de receptie,consumabile,obiecte de inventar TAELA TAELA Sunt incepator .Detin o I.I., neplatitor de TVA ,venit real-activitate intretinere corporala si infrumusetare.Am achizitionat diferite categorii de bunuri : ... (vezi toată discuția)
Documente necesare si unele nelamuriri in activitatea unui service it syladrian syladrian Buna! Administrez un SRL nou infiintat cu domeniul principal de activitatea reparatii calculatoare si echipamente periferice, in special servicii prestate ... (vezi toată discuția)
Descarcare din gestiune lenareg lenareg Societate vazare marfuri cu amanuntul (diverse).Materiale necesare pentru curatenie etc cum le pot scadea din gestiune .Sunt deductibile fiscal daca se iau ... (vezi toată discuția)