avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mansarda, va rog ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mansarda, va rog ajutor

Buna ziua am si eu o mare problema acum aproximativ 1 an si 9 luni am cumparat o mansarda in complex military residence,totul ok 35000 de euro cash,mai nou am observant cand este frig afara ,iarna mai ales pur si simplu mori de frig in casa bate vantu pana si prin intrerupatoarele de la lumina!Este normal asa ceva?Ce pot face in sitatia de fata mai ales ca.cu banii care iam dat acum au apartamente la etajul 5 ,chiar care are si balcon exista vreo sansa sa I-mi iau banii inapoi inca nu am facut 2 anii timpul de garantie ,va rog ajutatima cu un ras ,plus ca am si copil mic ,central merge,sa nu zic ca la temperature de 23 de grade in casa cat am setat termostatul mi-a venit 3 00lei facture la gaz nui posibil asa ceva,se raceste instant intro camera daca opresti central,ce pot face?
Cel mai recent răspuns: bibilistul , utilizator 23:22, 8 Februarie 2014
Trebuie citite actele incheiate; negociati !
pai in acte nu scrie nimic despre cum este construita din ce este construita dupa ce anume trebuie sa ma uit?
Contactati constructorul si solicitati documentele care atesta protectia termica a mansardei
am certificatul de performanta energetica desre el este vorba?
Certificatul de eficienta energetica este al cladirii,ori mansarda a fost executata ulterior
In proiectul de executie mansarda,proiectantul dispune solutia de termoizolare constructie noua

Alte discuții în legătură

Viciu asupra substantei dariana1975 dariana1975 am cumparat o casa cu credit \"prima casa\". mi s-a spus ca este caramida. dupa 6 luni am aflat ca e din ciment umplut cu polistiren. as vrea sa anulez ... (vezi toată discuția)
Intrebare promisiune bilaterala vanzare- cumparare Constantin2017 Constantin2017 Buna ziua.Va deranjez pe dvs,cu o intrevbare.In urma cu 4 luni de zile am facut ,o promisiune bilaterala vanzare-cumparare,pentru o garsoniera intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ulterior descopar ca inainte sa cumpar au fost anumite probleme in trecut legate de bloc? De ... (vezi toată discuția)