avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Folosire cont 117
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Folosire cont 117

Buna ziua ! am platit la fondul de mediu contributii din anul 2009 , 2010 acum in ian 2014 ….. si stiu ca aceasta influenteaza contul 117 deoarece sunt cheltuieli care trebuiau inreg in anii respectivi… ma pute-ti sfatui ce inreg sa fac ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ofeliadaniel , utilizator 14:30, 28 Ianuarie 2014
117=447 constitui obligatia
447=5*** plata
nu uitati declaratia 101
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerva legala luciapap luciapap Profitul brut este de 46.612, iar capitalul social 200,inca nu sa contituit rezerva legala, firma este de cativa ani,rezerva l este deduct 5% din profitul b ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 eveevelyna eveevelyna Buna ziua, va rog frumos lamuriti-ma in urmatoarea speta: prin declaratia 101 aferenta anului 2008 s-a declarat un impozit pe profit mai mare decat cel real, ... (vezi toată discuția)
Eroare contabila- omitere factura anul precedent vioop vioop Am o factura de mobilier cu data de 30 noiembrie 2011 care nu a fost inregistrata. Am constatat omiterea ei in luna ianuarie. Cum o inregistrez avand in vedere ... (vezi toată discuția)