avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

In timp ce beneficiez de perioada de salarii compesatorii dupa autodisponibilizare pot sa iau un alt loc de munca fara sa se suspende aceste salarii?
Pot beneficia in acelasi timp de pensie de handicap si de aceste salarii compensatorii?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 28 Ianuarie 2014
Nu are nicio legatura salariile compensatorii acordate cu incadrarea la un nou angajator.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)
Pierdere indemnizație de handicap ionela11 ionela11 Bună seara, Daca o persoana care s a angajat recent și a semnat un contract individual de munca, ea beneficiind și de indemnizația de handicap lunara... ... (vezi toată discuția)
Angajare in pe perioada salariilor compensatorii alinedelea alinedelea As dori sa stiu daca pe perioada a sapte luni in care primesc lunar salariu compensator ma pot angaja cu contract fara sa afecteze statutul de somer si ... (vezi toată discuția)