avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie ponturi pariuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie ponturi pariuri

Buna ziua.
Un prieten de familie tocmai a fost inselat de un asa numit tipster. Acesta a platit 100 de euro pentru un meci, a primit meciul respectiv, dar nu a iesit asa cum tipsterul spunea si anume "2/1".
Exista vreo posibilitate ca acel tipster sa fie tras la raspundere de autoritati ?
Cel mai recent răspuns: Marutu123 , utilizator 16:27, 28 Ianuarie 2014
Poate fi vorba de o infractiune de inselatorie,depinde ce anume i-a promis persoana respectiva si cum a prezentat oferta,a garantat un rezultat,a acordat o consultanta tinand cont de un istoric al rezultatelor etc.Sfatul ar fi ca prietenul sa-si caute alt hobby sau sa parieze singur fara a cauta ponturi.
Persoana respectiva a promis un meci 100% manipulat in schimbul unei sume de bani. Chestia este ca meciul nu s-a terminat asa cum respectivul a spus si a ramas cu banii luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am semnat un contract cu o agenție foto căreia i-am plătit, în total 2.100 de lei, dar nu m-au chemat la niciun eveniment din cele promise. Înclin să cred că am fost păcălită, ce pot să fac? Mariana7777777 Mariana7777777 In urma cu 3 luni am încheiat un contract cu o agenție foto care mi- a solicitat suma de 100 lei pentru înscriere si suma de 2000 lei pentru a avea calitate ... (vezi toată discuția)
Proces pentru inselatorie turboxxl turboxxl Buna ziua, Sunt web designer am o firma pe care desfasor activitatea de web design si web hosting.Pana aici nimic iesit din comun.Saptamana trecuta am avut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune facuta de o firma de intermediere de locuri de munca victor280 victor280 Am fost inselat de o firma de intermediere de locuri de munca. Ni s-au promis contracte pe iarna in Austria, am si platit taxa de 250 de euro impreuna cu ... (vezi toată discuția)