avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie ponturi pariuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie ponturi pariuri

Buna ziua.
Un prieten de familie tocmai a fost inselat de un asa numit tipster. Acesta a platit 100 de euro pentru un meci, a primit meciul respectiv, dar nu a iesit asa cum tipsterul spunea si anume "2/1".
Exista vreo posibilitate ca acel tipster sa fie tras la raspundere de autoritati ?
Cel mai recent răspuns: Marutu123 , utilizator 16:27, 28 Ianuarie 2014
Poate fi vorba de o infractiune de inselatorie,depinde ce anume i-a promis persoana respectiva si cum a prezentat oferta,a garantat un rezultat,a acordat o consultanta tinand cont de un istoric al rezultatelor etc.Sfatul ar fi ca prietenul sa-si caute alt hobby sau sa parieze singur fara a cauta ponturi.
Persoana respectiva a promis un meci 100% manipulat in schimbul unei sume de bani. Chestia este ca meciul nu s-a terminat asa cum respectivul a spus si a ramas cu banii luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am semnat un contract cu o agenție foto căreia i-am plătit, în total 2.100 de lei, dar nu m-au chemat la niciun eveniment din cele promise. Înclin să cred că am fost păcălită, ce pot să fac? Mariana7777777 Mariana7777777 In urma cu 3 luni am încheiat un contract cu o agenție foto care mi- a solicitat suma de 100 lei pentru înscriere si suma de 2000 lei pentru a avea calitate ... (vezi toată discuția)
Proces pentru inselatorie turboxxl turboxxl Buna ziua, Sunt web designer am o firma pe care desfasor activitatea de web design si web hosting.Pana aici nimic iesit din comun.Saptamana trecuta am avut ... (vezi toată discuția)
Datorii sau inselate? Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna seara......Am 2 prietene care au lucrat la chioscuri de ziare,s-au angajat cam prin luna septembrie...sefii le-au promis carte de munca si multe altele, ... (vezi toată discuția)