avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune facuta de o firma de intermediere de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune facuta de o firma de intermediere de locuri de munca

Am fost inselat de o firma de intermediere de locuri de munca. Ni s-au promis contracte pe iarna in Austria, am si platit taxa de 250 de euro impreuna cu prietena mea, adica 500 de euro in total. Asta s-a intamplat in septembrie si trebuia sa plecam in noiembrie. De atunci domnul respectiv nu ne-a mai raspuns la telefon, ne-a trimis doar un email dupa ce a fost citat la politie, deoarece am depus plangere impotriva lui.
Treburile se misca greu si persoana care ancheteaza cazul nu pare deloc optimista. Suntem 7 persoane excrocate de aceiasi firma.
Ce putem face sa ne recuperam banii? Va rog sa ma ajutati daca puteti. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
victor280, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:36, 16 Februarie 2012
Faceti cerere la politie pentru urgentarea trimiterii in judecata.
Macar veti stii daca fapta constituie sau nu infractiune.
Puteti actiona in civil pentru recuperarea banilor dar dureaza mult...
Mergeti cu un memoriu in audienta la primul procuror care supravegheaza urmarirea penala in situatia la care va referit , prin care ii solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor intreprinse si sa dispuna urgentarea efectuarii acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - unde o caut ana bera ana bera buna ziua,am avut o casa la tara si in martie anul trecut s-a produs un incendiu,care a distrus casa in totalitate.insa inaintea producerii incendiului s-au ... (vezi toată discuția)
Masina furata b72wbd b72wbd in data de 05.11.2011 am achizionat un AUTO din Romania de la un cetatean roman care la randul lui a cumparat-o de la alt cetatean roman. masina este ... (vezi toată discuția)