avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare constructie noua - certificat performanta ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare constructie noua - certificat performanta energetica

Buna ziua.
Am construit si sunt pe ultima suta de metri sa intabulez o casa.
Daca PV de receptie si Certif de urbanism pentru dare in folosinta sunt eliberate inainte de iulie 2013 mai sunt obligat ca pentru finalizarea intabularii sa am acest certificat energetic?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 19:19, 28 Ianuarie 2014
Nu este obligatoriu sa aveti certificat energetic daca detineti certificatul de dare in folosinta inainte de iulie 2013. In planul de amplasament si delimitare imobil la mentiunile referitoare la constructii se va specifica ca nu detine certificat de performanta energetica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procesul verbal de receptie finala al lucrarii Lori91 Lori91 Buna ziua. Cine ar trebui sa faca procesul verbal de receptie finala al lucrarii? Data de achizitie al imobilului a fost 21.09.2021 si data de receptie al ... (vezi toată discuția)
Intabulare extindere casa CristianD CristianD Care sunt pasii si care sunt costurile aproximative pentru intabularea unei adaugiri la o casa veche? Ce se intampla daca expira autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)
Probleme cumparare casa chitudaniel chitudaniel Buna seara. Doresc sa cumpar o casa aparent noua. La discutia cu proprietarul, mi-a precizat urmatoarele: a ridicat noua constructie pe baza celei vechi, ... (vezi toată discuția)