avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu asupra lotului de casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu asupra lotului de casa

INTREBARE: Cum se poate obtine trecerea in proprietate gratuita a lotului unei case, care a fost obtinuta prin Legea nr. 112/1995? Mentionez ca fostul proprietar este ruda de gradul al III-lea (matusa), cetatean italian si care nu a revendicat si nici nu va revedica fosta proprietate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Brancoveanu Mircea-Mihai , utilizator 07:42, 29 Ianuarie 2014
Va referiti la terenul de langa casa ? Acesta inca nu se poate trece in proprietate. Doar terenul de sub constructie. "Proprietate gratuita" la ce ati dorit sa faceti referire ?
Da, ma refer la terenul de langa locuinta, respectiv curtea neconstruita si imprejmuita. Legat de "proprietatea gratuita", am facut referire la o documentatie pentru ordinul prefectului, de trecere in proprietate a lotului de casa, in intregimea sa. Va multumesc frumos. Mircea Brancoveanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/1995 articolul 26 G.P. G.P. Daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la interpretarea art.26 din legea 112/1995 ultimul alineat cu referire la terenuri.Concret am o casa cumparata ... (vezi toată discuția)
Intrebare gianialex-nicoleta gianialex-nicoleta sunt al treilea proprietar al unei case cu legea 112,dar care nu s-a revendicat,va rog sa imi spuneti daca cu terenul aferent casei in suprafata de 66 mp,pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea privinta: ... BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea privinta: eu cu sotul locuim intr-o casa dobandita prin intermediul prestarii intretinerii bunicii ... (vezi toată discuția)