Am fost anuntata ca sunt concediata, pe un motiv neadevarat
Lucrez intr-un cabinet de infrumusetare cu IPL, am fost anuntat sa vin mai tarziu la locul de munca , am crezut ca motivul este vremea de afara, dar surpriza nu . Am fost acuzata de furt ( adica , am incasat plata unor sedinte de tratament si nu le-am pus in incasari) . Sefa mea , imi spune ca a venit o clienta care ar fi fost facuta de mine , nu neg ca nu ar fi posibil sa ii fi facut eu acel tratament. Dar nu este adevarat ca nu am incasat bani si nu i-am pus in casa.
Am cerut sefilor mei sa imi permita sa am o intrevedere cu acea clienta si cu ei si nu vor.
ce trebuie sa fac in acest caz. cum sa-mi demonstrez nevinovatia.
cum pot face asta in instanta.
Nu se poate dispune concedierea fara o Decizie in acest sens. Daca desfacerea cim este disciplinara, trebuie facuta cercetare disciplinara, fara de care nu se poate emite decizia de concediere. Cercetarea disciplinara nu se poate face fara sa fiti convocat pentru a participa la aceasta cercetare. Din ce spuneti, nu s-a facut mai nimic in acest sens. Deci, daca contestati in instanta aceasta desfacere a contractului, aveti toate sansele sa castigati. In acelasi timp va puteti adresa ai ITMului cu o sesizare in sensul celor declarate de dvs.