avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am castig de cauza sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am castig de cauza sau nu

buna ziua am si eu o nelamurile , in anul 1980 mama mea a cumparat o locuinta prin cec dupa 10 ani de plata a ratelor a ramas in urma 6 luni cu rata ... cei de la cec au venit cu un cumparator si ia facut mamei mele evacuare insa ceea ce eu nu intelerg este faptul ca mama mea in 2005 a fost la cec si a scos contractul din arhiva al casei insa era nu era anulat si o adeverinta in care scrie ca locuinta a fost achitata integral pe numele mamei inca ceva ceea ce imi da de gandit mama mea apare la primarie pe rol propietar de drept cu impozitul neplatit din 1980 iar cel care locuieste acolo apare si el la aceiasi locuinta propietar de drept cu impozitul platit imi poate explica cineva daca este ceva de facut in situatia asta? ma multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: patrichiadriana , utilizator 21:21, 28 Ianuarie 2014
solicitati actul care a stat la baza inscrierii la impozite printr-o cerere de istoric de rol fiscal, sau direct. Solicititati un certificat fiscal. de la Carte funciara solicitati un extras informativ pentru apartamentul respectiv.

In baza carui act i s-a facut mamei evacuarea. A semnat ceva?
Lipseste ceva ca si informatie. Fiti mai concreta. Este posibil ca evacuarea sa se fi facut la solicitarea Directiei de impozite si taxe locale pentru neplata impozitelor.
eu am scris si repet intrebarea mea este de ce i sa oferit mamei mele o adeverita ca locuinta a fost acitate integral de mama mea dar ea nu a platit decat 10 ani dupa care a fost evacuata insa nu stiu de ce mai apare la taxe si impozite ca propietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare-cumpãrare patrichiadriana patrichiadriana buna ziua am si eu o nelamurile , in anul 1980 mama mea a cumparat o locuinta prin cec dupa 10 ani de plata a ratelor a ramas in urma 6 luni cu rata ... cei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sotul meu este acuzat de furt pe nedrept va rog sa ma ajutati patrichiadriana patrichiadriana buna ziua am si eu o intrebare sotul meu lucreaza in constructi , a lucrat la o familie de etnie roma impreuna cu familia si cunostintele acestora la ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pentru locuinte jacquelline jacquelline Care este modalitatea prin care statul verifica daca o persoana fizica are incheiata asigurarea obligatorie pentru locuinte? Este obligatoriu (impus prin lege) ... (vezi toată discuția)