avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz plata casco.. dauna totala!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz plata casco.. dauna totala!

Buna.. am castigat un proces la fond cu firma de asigurari pt casco ca nu vroiau sa imi plateasca.. Am sanse si la recurs sa castig ???
Probabil ca va dati si dvs seama ca nu va putem raspunde la intrebarea dvs ca doar nu suntem ghicitori in stele sau in zat de cafea.

Fara a vedea dosarul cauzei, ce fel de cereri s-au facut, in ce temei d edrept, ce probe s-au administrat, fara a studia sentinta data de instanta d efond si motivele de recurs depuse d r ecurenta nu se poate da un raspuns concret si pertinent.
In principiu, este clar ca aveti sanse, totusi ati castigat la fond. Formularea intrebarii era potrivita in cazul in care ati fi pierdut in prima instanta
probe au fost declaratiile celor 2 soferi, martori, expertiza auto. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Paratul a facut recurs la o sentinta definitiva de partaj bunuri comune unde au fost de impartit doua imobile, instanta de fond a impartit conform unei ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate danielBR1970 danielBR1970 Buna. Sunt intr-o situatie neclara si confuza. Detin o propietate de circa 86 mp(cladire si constructie), care a fost contestata in instanta de catre unul din ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)