avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

am incheiat procura in anul 2005, pentru vanzarea unui teren agricol. din 2005 pana azi nu s-a nimic, mandatarul nu s-a folosit de procura, Acum, in 2014 imi trimite prin, executor judecatoresc, notificare in care spune ca am incheiat un antecontract de vanzare cuparare in 2013, si sa ma prezint la notar sa inchei act de vanzare cumparare. eu nu am semnat, nu am cunostinta de antecontractul din 2013.
Cel mai recent răspuns: niculae09 , utilizator 16:24, 29 Ianuarie 2014
depinde de mandatul pe care l-ati dat daca e unul general sau unul special. Daca e un mandat general nu avea cum sa incheie un antecontract de vanzare-cumparare care reprezinta un act de dispozitie. In orice caz un mandat fara termen e limitat la durata de 3 ani.
Va multumesc pentru raspuns Domnule Avocat Ceornea Cezar .

[Folositi mesageria privata]
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren ... matrix73 matrix73 Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)