avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deplasare externa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deplasare externa

In cazul unei deplasari externe pentru care se asigura transportul, cazarea si masa nu se mai deconteaza si diurna. Adica mie asa mi se pare corect. Diurna as deconta doar daca nu as asigura cazare si masa.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu legislatie in acest sens!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:44, 29 Ianuarie 2014
Potrivit art. 8 alin.1 din HG 518/1995, personalul trimis în străinătate, în condiţiile prezentei hotărâri, beneficiază de 50% din diurna stabilită pentru ţara în care are loc deplasarea, potrivit categoriei în care se încadrează, în cazul în care cheltuielile pentru masă se suportă de către partenerii externi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna contract munca toy_story toy_story Buna seara, Daca un angajat are mentionat in CIM ca beneficiaza de diurna in suma de X ron pentru deplasari interne si x EURO pentru deplasari externe ... (vezi toată discuția)
Diuna deplasare in strainatate oanaj oanaj Buna ziua! Daca un angajat face o deplasare in strainatate si cheltuielile cu deplasare (inclusiv taxiuri spre si de la aeroport), cheltuielile cu cazare si ... (vezi toată discuția)
Diurna externa AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti daca e posibil la urmatoarea intrebare: daca o unitate decide sa acorde 35Euro/zi diurna externa, iar in cazul in ... (vezi toată discuția)