avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivare sentinta

buna ziua,

Este posibil ca un judecator in sentinta pe care o da sa motiveze solutia si sa afirme ca martorii mei sunt nesinceri, bazandu-se pe ceea ce spun martorii lui pe care-i crede de buni.Cum e posibil asa ceva.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:21, 29 Ianuarie 2014
Nu numai ca este posibil ci este si legala o astfel de motivare, cu conditia ca nu doar depozitiile martorilor sa fi condus instanta la aceasta solutie, ci si coroborarrea lor cu alte probe din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Cate infatisari au loc intr-un proces de anulare pv si contraventie? dumitreldd dumitreldd Pe 24.04 este a patra infatisare in cadrul unui proces in care am solicitat anularea unui pv de contraventie. La primul nu s-a prezentat ipj si nici martorul, ... (vezi toată discuția)
Sesizare penala clyde2010 clyde2010 Intr-un dosar de partaj bunuri comune dobandite prin act v-c, masa de partaj este compusa dintr-o casa,un terencc si o livada, paratul a declarat ca chipurile ... (vezi toată discuția)