avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnez sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnez sau nu?

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti.
Mi s-a pus în fata un document oficial al companiei in care e mentionat un plan de îmbunătățire a performantelor personale intr-o perioada limitata de timp , care dacă nu este îndeplinit sau depasit la terminarea perioadei, va conduce la acțiuni disciplinare sau chiar terminarea contractului.
Mi se cere sa il semnez. Ar trebui sau nu ? Ce consecinte pot aparea in cazul semnării și a îndeplinirii planului?
Multumesc.
asta daca le cunosti. imi poveste cineva cum ca intr-un asemenea act intern se facea referire la targetul, in anexa cutare, dar ia-o de unde nu-i; iar cand o solicti ti se spune ca este confidentiala. cui te adresezi? patronului pe care il doare undeva ca el isi va primi mereu leafa ; itm-ului care daca ai facut o plangere suna la patron sa-l anunte ca a fost reclamat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma forteaza sa semnez un act ce implica apoi necorespundere profesionala ajutor2010 ajutor2010 Lucrez la o companie multinationala de telecomunicatii de peste 3 ani de zile. Anual ne sunt evaluate rezultatele si competenta profesionala in baza unor ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului pt necorespundere profesionala ContSters22096 ContSters22096 persoana care lucreaza intr-o societate care are ca obiect recuperare creante - este legal ca angajatorul sa solicite angajatului semnarea unui act aditional ... (vezi toată discuția)
Concediere necorespundere profesionala popapetra popapetra buna ziua, o colega tocmai a fost instiintata de superiorul ei ca daca nu isi \"revine\" in maxim o luna va fi data afara. motivele sunt de \"echipa nu mai ... (vezi toată discuția)