avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata procese?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata procese?

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. La sfarsitul unui proces ce a durat aproape 1 an, dupa ce s-a pronuntat completul de judecata (in absenta mea) nu am primit motivarea. Din momentul din care s-a pronuntat completul si pana in prezent au trecut aprox 6 saptamani. Doresc sa stiu daca este normal sa dureze atat de mult. (Daca nu, ce ma sfatuiti sa fac? iar daca da care este durata maxima de asteptare?) Am intrebat la judecatorie si mi s-a spus sa astept aproximativ o luna jumatate (ceea ce nu cred ca se va intampla). Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:24, 14 Aprilie 2009
redactarea poate dura si 3 luni, depinde care este gradul de incarcare al instantei. daca aveti nevoie de solutie puteti solicita un certificat de grefa, pana la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! multumesc mult persoanei care ma aiuta cu un rasuns ... Mika T Mika T Buna ziua! Multumesc mult persoanei care ma ajuta cu un rasuns la aceasta intrebare.Au trecut deja 2 luni de cand s-a dat hotararea int-un proces civil si inca ... (vezi toată discuția)
In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)