Alexandra232013 a scris:
Mersi.Administratorul sta in acelasi bloc asa ca nu am cum sa ii trimit cererea cum ca locuiesc singura prin posta dar am sa ma duc cu un martor. Cred ca e ok si asa..
Scuze si al meu tot in acelasi bloc cu mine locuieste.Nu locatia este principal aici.Ci sa ai o dovada ca administratorul a fost incunostiintat de tine despre adevarata situatie.Si asta nu o obtii decat daca ii trimiti o scrisorica-declaratie pe propria ta raspundere si nu una pusa la cutia postala de administrator de catre tine ci una cu confirmarea de primire a lui admin care vine la tine.Si ai astfel siguranta ca el a primit Declaratia ta pe proprie raspundere.Deci, ce ar putea sa-ti mai ceara mai mult? Cu martor daca vrea admin de bloc face un PV,daca nu, nu,zice doar ok,de luna viitoare nu te mai taxez suplimentar iar
daca ai un ceva neplacut pentru el anterior situatiei tale actuale,tot ca el face.Sau uita.
Nu am avut astfel de situatii cu admin meu, dar am invatat un lucru din viata de la bloc:cei care au servici sunt nepasatori,au de unde platii,pensionarii sunt chuitzibushari si culmea aceia cu pensii mari.