avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept litigios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept litigios

Buna ziua.Cum pot primi de la mama mea un drept litigios pe legea 10? Am inteles ca se impoziteaza 85%.Ce modalitati ar mai fi?Eu mai am frati dar niciunul nu vrea sa daie bani ptr procese care costa o gramada de bani,timp si rabdare,daca eu cheltuiesc mama vrea sami daie mie decit sa ramina la stat,cine ar putea sa ma ajute cu un sfat?Ar putea face donatie ,cum sa procédez?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters295489 , utilizator 16:55, 31 Ianuarie 2014
Nu trebuie sa-l cumparati deoarece o sa-l mosteniti.
o sal mostenesc dar trebue sa deschid proces pentru aceasta casa pe baza cererii de la legea 10 si degeaba o mostenesc ca legea 165 este pina in 1 ianuarie 2016 cum sa procédez ar putea sami faca donatie sau ce sar putea face.Va multumesc
Mama dvs va da procura si deschideti in numele ei. Daca procesul se prelungeste si mama dvs. decedeaza atunci o mosteniti.
Va multumesc ptr raspuns eu as dori sami spuneti cum ar putea mama mea sami daie numai mie acest drept litigios.
Va poate vinde dreptul dar asa cum ati spus dvs. veti fi impozitat.

Alte discuții în legătură

Acte notariale ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.V-as ruga sa ma lamuriti.Mama si matusa mea au facut cerrere la legea 10 pentru o casa.Eu (fiul) vreau sa deschid proces.Presupun ca cumpar dreptul ... (vezi toată discuția)
îmi raspunde si mie cineva? mariuca72 mariuca72 Buna ziua.Am facut un contract de vinzare cumparare la avocat pe un drept litigios ptr retrocedare in 2014 cumparat de la parintii mei(parintii mei neavind ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)