avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie protectia consumatorului?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie protectia consumatorului?

Buna ziua,
Mi-am comandat cateva lucruri de la o persoana care are cont pe facebook cu diverse lucruri de vanzare. In colet, am gasit doua produse comandate de mine si doua pe care nu le-am comandat, si lipsea inca un produs comandat.
I-am cerut tipei sa imi inapoieze banii pe produsul pe care nu l-am primit, plus pe cele doua pe care le-am platit in plus si nu le dorea. Ea a refuzat, a inceput sa vorbeasca urat si apoi mi-a postat numele si datele persoanale (adresa unde stau, nume intreg si numar telefon) unde vorbea urat de mine. Eu am conversatia de pe facebook in care se vede clar ce am comandat si ce nu si modul in care a vorbit cu mine.
Va rog sa imi spuneti unde as putea sa fac reclamatie (sau ce as putea face) pentru a-mi recupera banii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Luu , utilizator 10:08, 6 Februarie 2014
Plangerea se depune la politie.
Multumesc. Banuiesc ca la politia orasului de unde este ea trebuie sa fac o plangere (eu sunt din Cluj, ea din Bucuresti). Oare se pot face si prin intermediul internetului?

Mai am o intrebare. Daca ea a postat pe internet datele mele (adresa unde locuiesc, numar telefon si numele complet) pot sa fac ceva sa le stearga? In postare scria despre mine ca eu as fi tepara. Nu doresc sa imi apara datele personale pe internet. Pot sa fac plangere pentru divulgare date personale fara consimtamantul meu, pentru denigrare sau ceva de genul?
Multumesc.
Pt denigrare si publicarea datelor va adresati instantei civile de la domiciliul ei.
Plngerea penala, o puteti depune si la sectia de care apartineti dvs.
Va multumesc mult pentru raspuns. Ma voi duce sa fac plangere saptamana viitoare cand reusesc sa imi iau liber cateva ore de la lucru. Iar cea pentru denigrare o voi trimite prin mail. Sper sa se rezolve, pentru ca din cate am inteles, la politie accepta cam greu noile plangeri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este permisa publicarea de date personale de catre terti, persoane fizice, fara acord? deeaa5 deeaa5 Buna ziua. Am o nelamurire la o situatie. O persoana vinde niste lucruri sa zicem personale prin intermediul printr-un grup de pe facebook. Persoana care ... (vezi toată discuția)
Urgent! frauda pe internet irina_irina irina_irina As dori in ajutor cat mai repede in problema mea! Am facut o comanda a unui obiect in urma cu cateva zile pe site-ul tocmai.ro, am luat legatura cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Nepasare din partea autoritatilor?? optick optick Buna seara.Am si eu o problema cam veche.. De anul trecut din luna septembrie am facut o plangere la politia munincipiului in care stau,pentru inselaciune si ... (vezi toată discuția)