avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum se poate radia o masina proprietate personala?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum se poate radia o masina proprietate personala?

Ma intereseaza daca exista vreo modalitate de a radia un autovehicol proprietate personala, vandut din 2001, dar neputand furniza informatii despre cumparator, am pierdut contractul de vanzare - cumparare intocmit atunci. Deoarece masina nici nu cred ca mai circula, din cate stiu a fost revandut cel putin de 5 ori de atunci, as vrea sa o radiez, spre a nu mai plati impozitul anual.
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 15:54, 30 Ianuarie 2014
prin hotarare judecatoreasca . aveti nevoie de actul masinii sau o comunicare de la - Institutia Prefectului- S.L.P.C.I.V din judetul dvs , din care sa reiese ca este pe dvs. masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina cu actele vandute? pirina pirina Buna ziua, am urmatoarea problema: in urma unui accident rutier am primit de la asigurari dauna totala iar masina (ce a mai ramas din ea) a ramas in posesia ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute de la politie Dany200989 Dany200989 Buna ziua. In primavara acestui an am vandut o masina (contract de vanzare-cumparare). Persoana respectiva a revandut masina (din cate am inteles). Ieri am ... (vezi toată discuția)