avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

pe 26-01-2014 se prescria o datorie am primit somatie de plata pe 30-01-2014 data postei de la executor mai poate fi pusa in executare
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 20:33, 2 Februarie 2014
stiam ca de la data incuvintari la executare silita si pina la executare sa nu treaca mai mult de 6 luni daca nu trebuie sa faci alta cerere de executare nu va contrazic am auzit si de aceasta forma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita antonia30 antonia30 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)