avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un propietar vinde casa in care are chiriasi cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un propietar vinde casa in care are chiriasi cu contract la circa financiara si luat in baza de date la cadastru?

Buna seara as dorii sa stiu daca un propietar poate vinde casa pe care o are inchiriata la chiriasi prin circa financiara contract si luat acest contract in evidenta la cadastru?Daca da, are vreo obligatie in fata chiriasilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters311098 , utilizator 09:57, 31 Ianuarie 2014
Intrebarile dv ar trebui sa isi gaseasca raspunsurile in clauzele contractual asumate de catre parti
O poate vinde, dar noii proprietari trebuie sa respecte contractul de inchiriere.
Da, proprietarul poate sa vanda imobilul si daca este inchitiat.
Proprietarul poate vinde casa inchiriata numai ca din moment ce contractul este inregistrat la circa financiara acesta este opozabil si noului proprietar pana la expirarea contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament inchiriat SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere vizat la adm.financiara si valabil pina in 2015 iar propietara doreste sa-l vinda.Ieri a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu chiriasi... xemina xemina Buna ziua imi spuneti va rog daca propietarul vinde apartamentul cu chiriasi avand un contract de inchiriere la circa financiara si acest contract notat la ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare SAUNDU SAUNDU Buna ziua domnilor,vreau sa expun o situatie in care sint direct implicat si nu stiu cum trebuie actionat legal. Am inchiriat un ap.ptr.mine si familie ... (vezi toată discuția)