avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exdtinderea cercetarii judecatoresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exdtinderea cercetarii judecatoresti

in ce cazuri dispune instanta extinderea cercetarii judecatoresti? intr o perioada de 6 luni am comis mai multe infractiuni...(inselaciuni) am fost cercetat de mai multe parchete,mai multe acte materiale in fiecare dosar,am fost condamnat de 6 ori,in fiecare cu suspendare,pedepse contopite iar acum am ajuns la ultimul dosar dar deja am o condamnare de 3 ani.....nu pot sa cer cumva extinderea cercetarii si sa anuleze pe toate si sa fiu condamnat ca si cum ar fi un singur dosar cu acte materiale contopite? si eventual sa fiu pedepsit conform noului cod penal...problema e ca daca nu se poate primesc ub spor si adio suspendare

Alte discuții în legătură

Acte materiale oltul oltul in ce cazuri dispune instanta extinderea cercetarii judecatoresti? intr o perioada de 6 luni am comis mai multe infractiuni...(inselaciuni) am fost cercetat de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua , niste lamuriri doresc. O fapta de inselaciune si fals in 2008 , in curs de cercetare penala. 2009 fapta de inselaciune,fals in inscrisuri. A doua ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte complicata-inselaciune animacikaa animacikaa buna seara intre 2009 sept-februarie 2011 am comis mai multe infractiune (de acelasi gen,inselaciune art 215 alin 1,2)..pe scurt: am oferit locuri de munca in ... (vezi toată discuția)