avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte materiale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte materiale

in ce cazuri dispune instanta extinderea cercetarii judecatoresti? intr o perioada de 6 luni am comis mai multe infractiuni...(inselaciuni) am fost cercetat de mai multe parchete,mai multe acte materiale in fiecare dosar,am fost condamnat de 6 ori,in fiecare cu suspendare,pedepse contopite iar acum am ajuns la ultimul dosar dar deja am o condamnare de 3 ani.....nu pot sa cer cumva extinderea cercetarii si sa anuleze pe toate si sa fiu condamnat ca si cum ar fi un singur dosar cu acte materiale contopite? ...problema e ca daca nu se poate primesc un spor si adio suspendare

Alte discuții în legătură

Exdtinderea cercetarii judecatoresti oltul oltul in ce cazuri dispune instanta extinderea cercetarii judecatoresti? intr o perioada de 6 luni am comis mai multe infractiuni...(inselaciuni) am fost cercetat de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua , niste lamuriri doresc. O fapta de inselaciune si fals in 2008 , in curs de cercetare penala. 2009 fapta de inselaciune,fals in inscrisuri. A doua ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte complicata-inselaciune animacikaa animacikaa buna seara intre 2009 sept-februarie 2011 am comis mai multe infractiune (de acelasi gen,inselaciune art 215 alin 1,2)..pe scurt: am oferit locuri de munca in ... (vezi toată discuția)