avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

pot folosi o procura cu legalizare de semnatura ca sa cumpar o locuinta?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:55, 31 Ianuarie 2014
va trebuie o procura autentica deoarece actul pe care vreti sa-l incheiati este autentica si asa trebuie sa fie si mandatul.
Da, puteti folosi o procura, intr-adevar autentica, care sa fie una speciala, adica sa arate ca se da pentru cumpararea unui imobil, indicand exact limitele mandatului (pret orientativ ptr. cumparare, ce fel de imobil se va cumparara-apartament/vila, cu ce suprafata/cate camere va avea imobilul respectiv, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie ada92 ada92 buna ziua. As dori sa stiu daca donatia sau v-c se poate face si la avocat sau numai la notar? (vezi toată discuția)
Procura generala Sebastian00 Sebastian00 Mi-a facut bunica mea o procura generala ca sa pot vinde un teren al ei si sa pot umbla la contul bancar, deoarece ea se deplaseaza cu mare greutate. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Procura speciala cristina1980 cristina1980 Se poate sa-mi trimita si mie cineva un model de procura in vederea cumpararii unui apartament in numele mandantului. Va multumesc (vezi toată discuția)