avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ...cat la suta din salariu se opreste ptr pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

...cat la suta din salariu se opreste ptr pensie alimentara ptr 2 copii

...in cazul in care am credite la banca cam 80% si ii dau, restul platesc intretinerea curentul electric cablu tlf, sincer nu imi ramane nimik..... cum se calculeaza ptr pensie alimentara, multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:28, 31 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Indiferent de restul datoriilor, pentru 2 copii cota este de 1/3 din total venituri.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
De pana la 1/3. Instanta poate acorda maxim cat e de 33% din salariu, insa poate fixa si mai putin, functie de nevoile copilului si alte obligatii ale dvs.
Ca nu va mai ramane mai nimic, nu e relevant cat e vb de intretinerea copilului dvs. Cum puteti plati curentul ca altfel vi-l taie, veti plati si pensie.. va mai luati un job.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara! oanadm oanadm buna ziua. am nevoie de raspunsul dvs. la urmatoarea intrebare.platesc pensie alimentara dintr-o casatorie anterioara1/6 din salar pt ca am un copil minor sub ... (vezi toată discuția)
Suma pensiei alimentare se poate modifica? Zaraki Zaraki Fostul sot s-a recasatorit si va avea un copil cu actuala sotie, deci un alt minor in intretinere. El sustile ca din punct de vedere legal, pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Costel1977 Costel1977 Buna ziua, În situația actuală plătesc pensie alimentara pentru 2 minori 33% din venitul net iar fosta sotie m-a dat în judecată pentru recalculare ... (vezi toată discuția)