avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament olograf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament olograf

Buna ziua, va rog mult sa-mi raspunde-ti la o intrebare. Mi-a trimis cineva intrun plic anonim un testament olograf al unchiului meu fara copii decedat din 1986. Testamentul este facut in favoarea mea la care am lasat sa se faca si o expertiza grafoscopica extrajudiciara din care reiese ca testamentul este scris si semnat de unchiul meu. Am deschis o actiune de repunere in termenul de obtiune succesorala dupa unchiul meu si m-ar interesa daca rudele sotiei unchiului meu ar avea dreptul sa-mi atace acest testament daca nu au acceptat succcesiunea dupa sotia unchiului care este decedata din anul 2011 si totodata daca ar avea dreptul sa-mi atace testamentul cumparatorii bunurilor ramase in urma decesului unchiului (bunuri sale proprii) care au fost vindute de sotia unchiului fara ca succcesiuunea dupa unchi sa fie dezbatuta si imobilele nu erau intabulate. As avea o sansa sa validez acest testament in instanta???Va multumesc

Alte discuții în legătură

Testament olograf descoperit dupa 28 ani ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, cu citeva luni in urma am mai postat aici problema mea. Dupa decesul unchiului meu fratele mamei in 1985 fara copii a decedat si mama mea la trei ... (vezi toată discuția)
Succesiune, testament olograf ContSters238389 ContSters238389 Am niste probleme mari cu dezbaterea succesiunii dupa unchiul meu si as dori sa aflu daca este valabil un testament olografic in favoarea mea aparul dupa 20 de ... (vezi toată discuția)
Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)