avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Forme legale in Marea Britanie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Forme legale in Marea Britanie

Buna ziua,intentionez sa plec la lucru in Anglia si ma intereseaza sa aflu ce formalitati trebuie sa completez si ce caliati trebuie sa indeplinesc pentru a obtine un permis legal de munca,dreptul de sedere si asa mai departe.Ce acte imi sunt necesare pentru acestea.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Viza pentru anglia mihailesculaura mihailesculaura buna seara,ma numesc laura si va rog mult sa ma lamuriti asupra uneii chestiuni.de curand m am casatorit in romania cu un cetatean albanez,si am si depus ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman........ajutor urgent!!!! Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana....sunt casatorita cu un cetatean indian...sotul meu are permis de sedere.Noi vrem sa plecam in Anglia pentru o perioada,dar nu ... (vezi toată discuția)