avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru Anglia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru Anglia

buna seara,ma numesc laura si va rog mult sa ma lamuriti asupra uneii chestiuni.de curand m am casatorit in romania cu un cetatean albanez,si am si depus actele la imigrari pt a obtine pt el permis de sedere in romania,dupa ce vom obtine permisul de sedere vrem sa plecam in anglia sa muncim acolo.stiu ca pt mine nu este nici o problema,dar vreau sa stiu daca sotul meu v a avea nevoie si de alte acte necesare intrarii in anglia,sau sunt de ajuns pasaportul biometric si permisul de sedere,si certificatul de casatorie.va multumesc mult si astept cu mare interes raspunsul dvs,care sper sa fie si unul corect!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:26, 23 Decembrie 2014
Poate calatorii insotit de dvs.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 23 Decembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Clandestin in romania mariaaab mariaaab sunt in italia,si prietenului meu care este albanez i-a expirat viza de 90 de zile ,neam interesat aici,chiar astazi la biroul de imigrari si aici ne putem ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman........ajutor urgent!!!! Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana....sunt casatorita cu un cetatean indian...sotul meu are permis de sedere.Noi vrem sa plecam in Anglia pentru o perioada,dar nu ... (vezi toată discuția)