avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri

Buna, sunt Maria am o antrebare: daca cineva este condamnat la 15 ani pt traffic de droguri intra an noua lege ?Persoana nu are domiciliu an rom a fost Judecat an lipsa. Va rog sa ami raspundeti.:
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:34, 31 Ianuarie 2014
Daca a fost judecat in lipsa are dreptul la rejudecare dupa extradare.
Trebuie sa verifice un avocat dosarul ca sa stie exact ce sanse are pentru o astfel xe rejudecare.
Daca deja a fost arestat in strainatate ar trebui facuta verificarea de urgenta deoare termenul de sesizare instantei a redus pe noul cod.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Maria1420 a scris:

Buna, sunt Maria am o antrebare: daca cineva este condamnat la 15 ani pt traffic de droguri intra an noua lege ?Persoana nu are domiciliu an rom a fost Judecat an lipsa. Va rog sa ami raspundeti.:

Dar nu a fost si nu este arest.pedeapsa de 15 ani a fost data pe baza unor martori mincinosi!nu a primit, nu a fost sesizat sau anstiintat prin vreun fel ca sa poată sa ia măsuri la timpu potrivit. Deaceea va antreb condamnarea a fost an 2009-2010 se ancadreaza an noul cod penal?( reducerea de pedeapsa) va multumesc mult.
depinde exact pentru ce articol de lege a fost condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat extradare si rejudecare JParice JParice Persoana X(cetatenie romana) aflat in Romania a fost judecata timp de 5 ani in lipsa in Italia si condamnat la 3 ani de inchisoare.Primeste mandat european de ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)
Extradare,sfat admisibilitate dacodrakon dacodrakon Buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la extradare europeeana,in cazul in care persoana condamnata in romania la 3 ani, pt violare de domiciliu al2,iar ... (vezi toată discuția)