Nu am stiut care este rationamentul ptr a stabili suma de bani aferenta orelor suplimentare si nu am trecut in actiunea introductiva.Ca probatoriu instantanta , a admis urmatoarele probe:
Inscrisuri,proba cu martori ,interogatoriu si expertiza contabila .
Intrebarea este daca in ultima instanta sau cum se numeste dezbateri asupra fondului pot spune oral ca inteleg sa-mi insusesc suma rezultata din raportul de expertiza contabila?
nu n-am cerut sporuri . Am cerut plata orelor suplimentare ptr anul 2011 si plata sporului pentru repaosul nerespectat ptr anul 2009,2010 La o data ulterioara la cererea instantei pentru ai fi mai usor expertului contabil in stabilirea cuantumului am precizat ca pentru anul 2011 X suma de bani si pentru anii 2009,2010 Y suma de bani.Expertul a stabilit o suma de bani mai mari decat ce am precizat eu.Ce sa zic este corect sa spun in continuare ca vreau banii rezultati din expertiza contabila.
Capete accesorii
FRD
In cursul judecatii la instanta de fond dupa ce am primit expertiza contabila intr-un litigiu de munca in ultima sedinta daca spun ca inteleg sa-mi insusesc ... (vezi toată discuția)