avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Capete accesorii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Capete accesorii

In cursul judecatii la instanta de fond dupa ce am primit expertiza contabila intr-un litigiu de munca in ultima sedinta daca spun ca inteleg sa-mi insusesc suma rezultata din expertiza contabila pentru ca nu am avut capat de cerere principal pe unele ore suplimentare dar instanta mi-a admis obiectivele asa cum le-am propus iar instanta mia admis obiectivele si apare in incheierea de sedinta in care a fost admisa expertiza contabila se poate considera cerere accesorie?
Cel mai recent răspuns: FRD , utilizator 23:29, 3 Martie 2014
daca ati solicitat plata acestora evident instanta o sa se pronunte in acest fel. Cum dvs. nu sunteti expert s-a solicitat ca prin expertiza sa se clarifice cuantumul acestorpretentii. Astfel daca le-a admis, urmeaza ca prin sentinta pe care o va pronunta sa faca referire si la aceste sume. Fiind un drept legitim, recunoscut prin lege (a se vedea C.M.), el se va repara prin sentinta instantei.
Ok,dar tot nu ma-ti lamurit este sau nu aceasta o cerere accesorie sau cum se poate numi aceasta afirmatie orala ?Instanata este obligata sa se pronunte si asupra acestei cereri a mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea cheltuielilor de judecata ContSters75393 ContSters75393 Speta.La finalizarea unui litigiu de munca instanta de fond decide astfel: Admite in parte actiunea si aproba un nr de x ore suplimentare aferente anului ... (vezi toată discuția)
Speta: instanta a dat mai mult decat s-a cerut? law99 law99 Reclamanta X introduce cere de chemare in judecata impotriva societatii la care lucreaza.In cererea introductiva aparatorul acesteia trece capete de cerere ... (vezi toată discuția)
Lipsa din actiunea introductiva a cuantumului drepturilor salariale FRD FRD Nu am stiut care este rationamentul ptr a stabili suma de bani aferenta orelor suplimentare si nu am trecut in actiunea introductiva.Ca probatoriu instantanta ... (vezi toată discuția)