avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuzul primariei de a pune in executare o sentinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuzul primariei de a pune in executare o sentinta definitiva si irev..

in urma unei plingeri impotriva vecinului meu,ptr.constructii fara autorizatie pe limita de hotar si fara acordul meu ,Primaria a constata la fata locului, l-a amendat ,a refuza intrarea in legalitate ,l-a actionat in instanta iar acum in urma unei sentinte definitive si irev. Primaria refuza punerea in executare a sentintei .Am adresat 3 cereri in acest sens dar nici un raspuns . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: baicugigi , utilizator 17:36, 31 Ianuarie 2014
Daca nu ati fost parte in proces, nu puteti face nimic dvs.
am fost intervenient in sprijinul primariei in apel si recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc marfan marfan Buna ziua, Am o sentinta de retrocedare din partea statului a unui teren, pe care insa cineva si-a construit o casa. Cum nu vreau sa ma complic cu evacuare ... (vezi toată discuția)
Refuzul primarei de a pune in executare o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila baicughiorghe baicughiorghe Hotararea judecatoareasca se refera la desfiintarea constructiilor realizate, de vecinul meu, prin incalcarea legii 50/1991 si a Codului Civil. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)