Am dat imputernicire sorei mele sa vinda casa parinteasca , care era mostenire comuna .Mi-a dat prin notar o chitanta precum ca este datoare catre mine cu suma ce mi-a revenit .Dar sora a decedat ! Sora mea ,inainte de a muri cu 1an,cu banii ei si ai mei a facut ,pe numele fiilor ei ,doua case .Fiii ei nu au si nu au avut serviciu ,din care sa rezulte astfel ca si-au facut din munca lor casele ..Dar nepotii mei nu au facut succesiune dupa decesul mamei lor ,astfel incit nu pot cere sa-mi restituie datoria sorei mele .
Ce art de Legi imi permit in aceasta situatie sa-mi mai recuperez banii de la nepoti ? Va multumesc .
Ceea ce expuneți dvs poate reprezenta o acțiune în pretenții, pentru care puteți chema în judecată moștenitorii. Totuși, este necesar să vă încadrați în 3 ani de la vinderea casei care a generat datoria.
Recuperare datorie
lotuss
Am avut o soră care a murit.A fost împuternicită de mine sa ma reprezinte la vînzarea unei moșteniri comune.Banii mi i-a cheltuit ,facându-le case ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei
jony07
Sotia mea locuieste in Spania si a fost rugata de sora ei sa faca o imputernicire la un notar din Spania pentru a putea vinde casa parinteasca a ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunici
quodvide
Buna ziua,
Va solicit parerea in urmatoarea problema:
Tatal meu a decedat acum 19 ani si dupa ce acum un an bunicii au facut acte pe un apartament in care ... (vezi toată discuția)