avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora insarcinata

Buna seara:) Sunt prietena fetei care are acest cont:) AM O INTREBARE : sunt gravida in 2 luni eu am 15 ani el 19 si vrem sa-l pastram. ce pateste el??? poate sa-i faca mama ceva?? Cum sa o abordez sa-i spunn ,fara sa ma oblige sa fac avort , sigur va vrea sa mearga la politie sa zica ca a fost fortat sau alte aberatii...este un sufletel nevinovat. Pluss ca el il poate intretine , mi-a si zis ca copilul il va intretine el fara nici o pretentie la ai mei sau la mine. iar daca ei nu vor vrea copilu sa il dau lui sa stea bunica lui cu el ,ca el locuieste cu bunica si sa vin cand vreau sa-l vad dar doar sa-l pastez..
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
oanacatalina22, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanacatalina22 , utilizator 21:02, 1 Februarie 2014
buna . eu unul cred ca nu are ce s-a ii faca nimic nimeni daca tu nu declari ca ai fost obligata . fortata , violata etc . si tu poti sa iti pastrezi copilul in continuare si sa v-a bucurati de el
Art. 198

Actul sexual cu un minor

Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Chiar si fara sa fii fortata, daca nu aveai 15 ani impliniti cand a facut sex cu tine, individul ala face puscarie.
Nu stiu cum iti abordezi mama, numai spune-i odata!

Pana la urma, ai 15 ani sau 16 ani impliniti pt ca dpdv al consecintelor legale nu e totuna ? Sau ai 15 esti insarcinata si prietena 16 si se muta cu prietenul ?
Cf regulamentului de postare in forum nu poti deschide mai multe subiecte pe aceeasi tema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Aveam 15 ani si 2 saptamani cand m-am culcat cu el. Nu am treaba cu fata de 16 care se muta la prietenul ei. Suntem persoane diferite, doar ca suntem prietene si am rugat-o sa-mi dea contul sa pun o intrebare.

"Pana la urma, ai 15 ani sau 16 ani impliniti pt ca dpdv al consecintelor legale nu e totuna ?" Nu am inteles aicii ...ce inseamna dpdv?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex între minori Andutzu0200 Andutzu0200 Buna ziua(sunt un baiat cu varsta de 13 ani)si prietena mea are tot 13 ani,ar fi in regula,din punct de vedere legal sa intretinem relati sexuale,daca ati ... (vezi toată discuția)
Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)
Avort la 16 ani BoboXd BoboXd Buna! In urma cu un an am facut un avort. Iubitul meu nu a acceptat, dar pana la urma am facut-o. Parintii mei la acel moment nu stiau, dar au aflat pe ... (vezi toată discuția)