avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

as dori sa stiu daca un detinut la prima fapta legea678/2001 art.13 cu o pedeapsa de 3 ani.beneficiaza de noul cod penal sau de noul cod de procedura penala si in ce mod ? daca a executat 8 luni si jumatate din pedeapsa pana in prezent.exista o modalitate de a iesi cu eliberare conditionata?:(( este tanar are20 ani
Cel mai recent răspuns: cristina9 , utilizator 15:15, 5 Februarie 2014
Nu cred ca are sanse.
va rog sa-mi spuneti la pedeapsa lui de 3 ani cat se scade fiind cu legea678/2001 art.13 acum cu noul cod de penal,sau codul de procedura penala? multumesc
cristina9 a scris:

va rog sa-mi spuneti la pedeapsa lui de 3 ani cat se scade fiind cu legea678/2001 art.13 acum cu noul cod de penal,sau codul de procedura penala? multumesc

buna ziua as dori sa-mi raspundeti la problema pe care am ridicat-o deoarece termenii in care mi-ati raspuns si anume legile postate nu le inteleg,spuneti-mi va rog are vre-o sansa sa iasa copilul mai repede sa i-se micsoreze sentinta sau nu?VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

noul cod penal sofiaelena sofiaelena va rog sa-mi spuneti daca noul cod penal intra in vigoare pe data de 1 octombrie 2011? prietenul meu savarseste o pedeapsa pentru inselatorie. la comisie i-au ... (vezi toată discuția)
Sentinta primita in turcia helena88 helena88 In luna mai 2011, sotul meu a venit prin transfer din Turcia unde a primit o pedeapsa de 6 ani si 3 luni. Luna aceasta pe 13 s-au implinit 2 ani de cand este ... (vezi toată discuția)
Arestat in afara ro / executare pedeapsa in ro maria1515 maria1515 Buna ziua! Sotul meu a fost arestat in RO si extradat intr-o alta tara membra UE, in baza unui mandat european de arestare. Aici a primit o pedeapsa de 3,8 ... (vezi toată discuția)