avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se poate stinge procedura de executare silita pt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se poate stinge procedura de executare silita pt obligatii restante ANAF, pt o societate???

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, ce anume trebuie facut pentru a opri procedura de executare silita a unei societati, pentru obligatii restante (2000 lei +restante). Mentionez ca firma nu este a mea, eu doar am avut de-a face cu aceasta firma acum vreo 6ani si asociatul unic imi este amic si e plecat din tara. Am o procura generala pe care am folosit-o in trecut si e pe termen neliminitat. Am vazut intamplator, cautand altceva, pe site-ul ANAF, situatia acestei firme.
Daca ma duc sa ii platesc cuma necesara, ce mai trebuie facut sau mai bine zis, spuneti-mi ca unui analfabet, primele litere ale alfabetului. Va rog mult, mult de tot.

Va rog mult sa ma ajutati si de data aceasta!!! Va multumesc
Voi putea sa platesc suma pe care mi-o va spune d-nele de la Anaf, la casierie sau trebuie sa procedez altfel?
Cu acea procura, interesati-va intai ce reprezint acea datorie, apoi intrebati-va prietenul, poate vrea s-o platiti , poate nu.
Inteleg ca ati dat intamplator peste situatie si ca nu s-a ajuns la executare silita. Daca se ajunge, puteti contesta, deocamdata puteti alege liber daac o platiti sau nu.
1. cereti la fisc fisa sintetica pe platitor integrala (fisa rol);
2. plati integral la trezorerie ce scrie in fisa, sau cat puteti (dar curg accesorii), dar alegeti ce, ca unele taxe/impozite din fisa sunt mai importante ca altele (de ex. cele legate salarii).
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile Dvs.

Pe site-ul ANAF, intamplator, cautand alta firma, am scris si CUI-ul acestei societati; la ultima rubrica, la observatii scrie "s-a inceput procedura de executare silita". Deci, se vor putea achita???

DA, clar, asociatul unic al societatii doreste sa achite, in cel mai scurt timp, toate obligatiile.
Dar, dupa ce se vor plati, ce trebuie facut? unde trebuie mers???
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
ionescu_paula, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf cosminghe cosminghe Buna ziua Am doua societati comerciale ( srl amandoua) la una am reusit sa-i suspend activitatea pe 3 ani cealalta este inca in ... (vezi toată discuția)
Citatie de la anaf Elena_moon Elena_moon Buna ziua Am primit o citatie pt o datorie care a fost achitata; povestea e asa : sunt unic asociat intr-o firma pe care am vrut/vreau s-o cedez salariatului ... (vezi toată discuția)