avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract intre SRL si I.I. cu lipsuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract intre SRL si I.I. cu lipsuri

Buna ziua,
Vreau sa particip la un targ organizat de primarie in perioada martisorului si aici intervin cateva probleme [ Eu am Intreprindere Individuala si voi face un contract de colaborare cu un amic (amandoi ne vom ocupa de tot ce tine de acest targ) care are un SRL] :
1. Eu nu am codurile CAEN necesare dar am casa de marcat, iar "amicul" meu nu are casa de marcat dar are codurile CAEN, putem sa ne prezentam asa sau unul dintre noi trebuie sa isi adauge ce ii lipseste ?
2. Pana acum avem rezolvat doar inchirierea locului si aprovizionarea, de ce acte as mai avea nevoie (declararea punctului de lucru ... etc)?
3. Daca imi pun codurile CAEN care imi lipsesc si angajez pe cineva pentru o saptamana cat dureaza targul, trebuie sa merg la ITM, pensii, sanatate ... pentru acea persoana ?

Sper sa nu fie prea puerile intrebarile dar este prima data cand incerc ceva de genul.

O zi placuta!
Edy
Cel mai recent răspuns: edyz , utilizator 11:57, 1 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)
Infiintare birou de copiat acte IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua! Sunt organizat in INTREPRINDERE INDIVIDUALA avand ca obiect de activitate comert cu amanuntul piese si accesorii pentru utilaje agricole si ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)