am si eu o ntrebare pt dvs dc se poate sa imi rasp v.as multumi deci in 2007 mi sa dat o condamnare de 3 ani de executare pt trafic de droguri bine trafic pt 0.03grame de hasis ma rog puteam sa iau o amenda penala la prima abatare dar asa e in romania imi puteti spune dc preved de noul cod penal as mai avea 1 an pana mi se prescrie fapta adik in 2015 din ce stiu eu ar fi 3 ani plus 5 ani deci 2015 imi puteti spune ce se poate face va multumesc
In cazul in care au intervenit mandate de urmarire generala sau internationala,prescrierea se intrerupe si se acorda un nou termen de prescriere din data in care a fost emis actul.Asa k nu stii sigur cand mai exact vei scapa.astia pot anul asta sa iti emita un mandat de urmarire internationala si atunci ar mai fi inca 8 ani.In orice caz indiferent de cata acte ar emite fapta s-ar prescrie sigur daca ar trece inca o jumatate din durata perioadei,adica sigur ai scapa la 12 ani dupa ramanerea definitiva.iti recomand sa vb cu un avocat sa vezi ce poti face pe rejudecare,ceea ce iti spun iti spun sigur si din proprie experienta,eu am fost condamnat pt furt in 2007,si anul asta mi-au emis mandat european....