avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aplicarea legii mai favorabile - 3 ani trafic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aplicarea legii mai favorabile - 3 ani trafic de droguri

Deci am o fapta din 2007 de 3 ani pt droguri vreau sa stiu si eu cu acest nou cod penal am vre o sansa sa scap din cate stiu eu de ar fi 3ani plus 5ani deci 8ani dar am auzit nu stiu sigur de aceea intreb ca ce e pana in 3ani se da cu suspendare cine imi poate da un rasp sincer Va multumesc mult ast rasp...
Cel mai recent răspuns: torell , utilizator 13:56, 1 Februarie 2014
[
am si eu o ntrebare pt dvs dc se poate sa imi rasp v.as multumi deci in 2007 mi sa dat o condamnare de 3 ani de executare pt trafic de droguri bine trafic pt 0.03grame de hasis ma rog puteam sa iau o amenda penala la prima abatare dar asa e in romania imi puteti spune dc preved de noul cod penal as mai avea 1 an pana mi se prescrie fapta adik in 2015 din ce stiu eu ar fi 3 ani plus 5 ani deci 2015 imi puteti spune ce se poate face va multumesc
Noul cod penal nu te ajuta cu nimic decat daca poti face rejudecarea si vei primi o pedeapsa mai mica,la a 2 a intrebare ti-am raspuns in celelalt post de-al tau
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - prescriere fapta torell torell am si eu o ntrebare pt dvs dc se poate sa imi rasp v.as multumi deci in 2007 mi sa dat o condamnare de 3 ani de executare pt trafic de droguri bine trafic pt ... (vezi toată discuția)
Daca s-a schimbat codul penal perioada de prescriptie s-a schimbat? eveline22 eveline22 dc pana sa se schimbe codul penal pt o condamnare de 3ani trebuia safie 3ani plus 5 adica 8ani peroada dupa care se fc presciptia pedepsei,acum cat va fii?sau ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)