avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca s-a schimbat codul penal perioada de prescriptie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca s-a schimbat codul penal perioada de prescriptie s-a schimbat?

dc pana sa se schimbe codul penal pt o condamnare de 3ani trebuia safie 3ani plus 5 adica 8ani peroada dupa care se fc presciptia pedepsei,acum cat va fii?sau dc s-a schimbat ceva la acest capitol!

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii mai favorabile - 3 ani trafic de droguri torell torell Deci am o fapta din 2007 de 3 ani pt droguri vreau sa stiu si eu cu acest nou cod penal am vre o sansa sa scap din cate stiu eu de ar fi 3ani plus 5ani deci ... (vezi toată discuția)
Condamnata definitiv - prescriptie eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare,definitiv s-a dat sentinta pe 4.04.2013,eu nu sunt in tara,dc reusesc sa stau toata perioada plecata din tara,adica 3ani si ... (vezi toată discuția)
Pentru furt calificat s-a schimbat ceva in ncp? eveline22 eveline22 dc inainte era 3-15 ani incadrarea juridica ac cat este pedeapsa si dc s-a schimbat doar maximul pedepsei,si eu am fost condamnata cu minimul din vechiul ... (vezi toată discuția)