avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharia si Noul Cod Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharia si Noul Cod Penal

Buna seara,
Am un prieten care este condamnat la 3 ani si 6 luni pt talharie. A executat pana in prezent: 4 luni in Romania ( cand a fost anchetat, s a judecat dupa in libertate ), a plecat in Germania unde a fost prins si a mai executat inca 9 luni dupa care a fost extradat , de cand a ajuns in Romania ( in iulie 2013) a mai executat 6 luni. In total a execcutat 19 luni ( aprox 1an si 7 luni). Intrarea in vigoare a noului cod penal ii modifica cu ceva pedeapsa , poate cere eliberarea conditionata si daca da in ce termeni? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Ancheta pentru furt in belgia ortega ortega cit poate dura ancheta daca pedeapsa este de 1_5 ani sau mai bine zis de cite ori se poate prelungi mandatul de arest preventiv prietenul meu este in ancheta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)