avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

buna ziua,

va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune legata de stimulentul de insertie
daca tatal copilului depune cerere pentru CCC pentru 1 an si dupa 4 luni se intoarce la munca, primeste stimulentul de insertie pana cand implienste copilul 2 ani? sau pana cand expira CCC-ul?

daca opteaza pentr CCC pe 2 ani, si se intoarce la munca dupa 4-5luni se mai primeste stimulentul de insertie? si daca da pana la ce varsta a copilului?

multumesc
gabriela
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:46, 1 Februarie 2014
1. Daca opteaza pentru CCC pana la varsta de 1 an si reia activitatea inainte de a implini copilul 1 an va beneficia de stimulentul de insertie pana va implini copilul 2 ani.

2. - Daca opteaza pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reia activitatea dupace implineste copilul 1 an va beneficia de stimulentul de insertie pana va implini copilul 2 ani.
- Daca opteaza pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reia activitatea inainte de a implini copilul 1 an va beneficia de stimulentul de insertie dupa ce va implini copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata ramqby ramqby Buna ziua! As dori sa stiu daca tatal isi poate luna acea luna de concediul pentru copil in prima luna a nasterii copilui,timp in care mama este in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce aspecte trebuie avute in vedere dpdv contabil daca o angajata revine la serviciu dupa 10 luni de la nasterea ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului acordat tatalui ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua, Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la sfarsitul lui iulie 2016. Sunt P.F.A.din 2013, dar nu am platit decat asigurarile de sanatate obligatorii, ... (vezi toată discuția)