Ce valoare are raportul zilnic de gestiune? La angajare nu am semnat inventarul, nici proces verbal de primire, fiind si o lipsa a fetei care a plecat, recunoscuta in scris, dar care nu s-a scazut din raport. Acum ei zic ca daca am semnat raportul zilnic in continuare, e ca si cum am primit gestiunea. Dar cum am primit gestiunea, daca era o lipsa care nu s-a scazut? Fiind fara experienta, nu am stiut .:((
in raportul de gestiune se inscriu toate documentele de intrare si de iesire a marfurilor, precum si cele privind numerarul depus la casierie, din care rezulta (plecand de la un sold precedent) valoarea marfurilor (soldul) la data intocmirii raportului de gestiune, care sold poate fi diferit de valoarea marfurilor obtinuta prin inventariere la aceeasi data.
n-ati primit inca gestiunea, pentru ca gestiunea se primeste pe baza inventarului.
Daca am semnmat ultimul inventar, la plecare, dar am refuzat sa semnez declaratia, cum ma poate afecta? Si cum pot demonstra ca inventarul nu a fost facut corect: s-a facut cu usile deschise, s-au vandut produse intre timp, si s-a gresit nr de bucati, preturi gresite pe el. Am vazut dupa aia, cand mi s-a dat o copie...
Acuzatie de delapidare
Genucu
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)