avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere gard proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere gard proprietate

Vecinul meu mi-a distrus gardul proprietatii pentru lucrari la alimentarea cu apa pe o lungime de 50 de cm.
Gardul este din beton si stricaciunea este foarte vizibila.
Ce pot face?Pot depune o plangere penala pentru distrugere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 1 Februarie 2014
Initial,incercati solutionare amiabila
Daca vecinul nu intelege sa remedieze,analizati oportunitatea promovarii de plangere,sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interventia vecinului kuky666 kuky666 buna ziua, locuesc la curte si am un vecin care si-a turnat o dala mare de beton in fata gardului lui pe spatiu public iar apa nu mai poate circula si ma ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme legale cristina69 cristina69 Buna seara, as vrea stiu daca,de exemplu, firma X detine un imobil cu mai multe apartamente si in unul dintre acestea locuieste fara forme legale un angajat al ... (vezi toată discuția)
Înălțarea terenului vecinului va duce la distrugerea gardului meu 5mirela 5mirela Buna ziua. Am un gard din plăci de beton. Vecinul care s-a mutat de curind si-a facut casa si doreste ca pamintul scos in urma sapaturilor pt. fundatie, care ... (vezi toată discuția)