avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am condamnare 3ani, beneficiez de NCP?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am condamnare 3ani, beneficiez de NCP?

buna seara,va rog sa ma lamuriti si pe mine ac cu intrarea in vigoare a NCP dc am fost condamnata pe 4aprilie 2013 de furt caificat,eu beneficiez de noul cod de procedura penala?sunt plecata din Romania si vreau sa stiu ce ar trebui sa fac ,sa angajez un avocat,sau orice informatie imi puteti da,va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:56, 2 Februarie 2014
Se poate incerca un proces dar e complicata situatia deoarece probabil se va considera ca va sustrageti de la executarea pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)
Reducere condamnare cu executare LenaIoana LenaIoana Buna, am mai scris, dar nu mi-a raspuns nimeni, nici macar o parere... O persoana condamnata la 4,6 ani detentie pt inselaciune (3 ani complicitate la furt ... (vezi toată discuția)
Stimați membri ai acestui forum, vreau să declar un articol ... artemis84 artemis84 Stimați membri ai acestui Forum, Vreau să declar un articol ca fiind neconstituțional. Cu alte cuvinte, vreau să ridic o excepție de ... (vezi toată discuția)